Όλα τα νέα μας
+30 6945 495 507

 

  

 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 2016 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ TODEHELLAS

«Συλλογικότητα»

 

Αγαπητοί φίλοι

Φέτος η ετήσια συνάντηση του οργανισμού θα γίνει στην Πλάκα Λιτοχώρου, στο camping Ολύμπιος Ζεύς σε ένα χώρο εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς δίπλα στη θάλασσα και στη «σκιά» του Ολύμπου.. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 26 Αυγούστου το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 28 Αυγούστου το μεσημέρι.

Η ετήσια συνάντηση αποτελεί μια ευκαιρία να αναδείξουμε συλλογικά το «προϊόν του μόχθου» της προσωπικής μας προπόνησης, να ανταλλάξουμε απόψεις και να φέρουμε σε γνώση όλων, παραδοσιακές αλλά και νέες μεθόδους εξάσκησης. Επίσης είναι ευκαιρία να συμμετάσχουν κι όσοι βρίσκονται μακριά από κεντρικά dojoκαι επιθυμούν να χαρούν την ομαδική προπόνηση. Η συλλογικότητα αυτή μας ξεχωρίζει στο χώρο των πολεμικών τεχνών καθώς η γνώση μοιράζεται, κινητοποιώντας την περιέργεια για έρευνα, επεξεργάζεται σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο και επιστρέφει νέα και αναμορφωμένη. Έτσι αναβιώνει η τέχνη της μάχης, χωρίς στείρα αναπαραγωγή κινήσεων και τεχνικών.

Επίσης, για πρώτη φορά, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε βασικές αρχές φυσιοθεραπείας και αντιμετώπισης αθλητικών τραυματισμών, από ειδικούς φυσιοθεραπευτές με γνώση και εμπειρία. 

 

Εκπαιδευτικό περιεχόμενο

1.      Μεθοδολογία εκπαίδευσης με απλό εξοπλισμό (ασκήσεις σε στόχους, ασκήσεις σε ασπίδες, drills με χρήση των όπλων του καράτε).

2.      Εκπαίδευση στο κοντάρι (bo)

3.      Μελέτη του kataΛευκού Γερανού (Hakutsuru)

4.      Ελεύθερες ασκήσεις karate. 

 

Πρόγραμμα προπονήσεων

·         Παρασκευή 26 Αυγούστου        19:00-20:30

·         Σάββατο 27 Αυγούστου            09:00-11:00 και 18:30-20:30

·         Κυριακή 28 Αυγούστου             10:00-12:00

 

Συμμετοχή

Η συμμετοχή ορίζεται στα 20 ευρώ ανά άτομο. Για όσους οι προπονήσεις είναι «οικογενειακή υπόθεση», συμμετοχή πληρώνει μόνο ένα μέλος ανά οικογένεια, ενώ οι υπόλοιποι δεν καταβάλουν συμμετοχή.

 

Διαμονή

Οι τιμές ανά διανυκτέρευση είναι οι παρακάτω:

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ:     37,50

ΔΙΚΛΙΝΟ:             43,00

ΤΡΙΚΛΙΝΟ:           50,00

ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ:      57,50

Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν πρωινό.  Για τους συμμετέχοντες 20% έκπτωση στο εστιατόριο. 

 

Προθεσμία

Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή με email. Απαραίτητη είναι η προκαταβολή των 20 ευρώ για την δήλωση συμμετοχής. Καταληκτική ημερομηνία 30 Ιουλίου.

 

Καλό καλοκαίρι σε όλους

Θανάσης Παπαναστασίου

 

τηλ. 6945 495 507, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υ.Γ. μπορείτε να προωθήσετε την πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο

Δείτε επίσης

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Κλειστό γυμναστήριο πανεπιστημίου
+30 6945 495 507


s5 logo

Map

Επικοινωνία


 


twitter

Facebook
 


twitter

RSS
 


twitter

YouTube