Αυτοάμυνα
+30 6945 495 507

 

  

Αυτοάμυνα είναι το να προστατεύει κανείς τον εαυτό του από επίθεση με δικές του ενέργειες ή μέσα (Λεξικό της νέας Ελληνικής γλώσσας , Γ. Μπαμπινιώτης).

Άντρες και γυναίκες μαθαίνουν πώς :

  • να προστατεύουν τη ζωή και τη σωματική τους ακεραιότητα
  • να εξασκούνται σωστά , ώστε να μπορούν να είναι αποτελεσματικοί και να νοιώθουν ασφαλείς

Στην σημερινή εποχή, που οι κίνδυνοι είναι αυξημένοι, είναι επίκαιρη περισσότερο από ποτέ. Τόσο για το πρακτικό κομμάτι της προστασίας, όσο και για την απόκτηση αυτοπεποίθησης και υγιούς στάσης ζωής. Διδάσκονται βασικές αρχές αυτοπροστασίας (πρόληψη) και αυτοάμυνας (αντιμετώπιση), οι οποίες είναι απλές και εφαρμόσιμες.

Το να γνωρίζεις και να εξασκείς αρχές, σε κάνει ικανό να αντιδράσεις με το σωστό τρόπο για κάθε περίπτωση. Συνεπάγεται τη διαχείριση της εξωτερικής απειλής του φόβου και των παθών μας.

Ιδανική πρακτική για άντρες και γυναίκες. Διδάσκεται σε περιβάλλον ασφάλειας, προσφέροντας παράλληλα με τη γνώση, βελτίωση της φυσικής κατάστασης και απαλλαγή από το στρες, με θετικό αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της ζωής ενός ανθρώπου.

 

Σεμινάριο αυτοάμυνας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις 10 Μαίου 2011. Εκπαιδευτής ο sensei Θανάσης Παπαναστασίου. Συμμετοχή 30 φοιτητών και φοιτητριών του Πανεπιστημίου.

 Φωτογραφίες τμήματος αυτοάμυνας (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας)

Δείτε επίσης

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Κλειστό γυμναστήριο πανεπιστημίου
+30 6945 495 507


s5 logo

Map

Επικοινωνία


 


twitter

Facebook
 


twitter

RSS
 


twitter

YouTube